Takarítás

őrzés-védelem

magánnyomozás

biztonságtechnika

takarítás

Védett objektum takarítása esetén:
A Társaságunk által őrzött objektumok, üzlethelyiségek esetén kiemelt fontosságúnak tartjuk az ott dolgozók, beszállítók ellenőrzésén túl a takarítást végző személyzet felügyeletét is. A védelmi szint emelésének érdekében vállaljuk az általunk felügyelt terület takarítását, ezzel is csökkentve a személyi lopások, károkozások valószínűségét.

Napi takarítás:
Szemetes edények ürítése, szemetes zacskók cseréje, asztalok, székek, szekrények portalanítása, kő- és szőnyegfelületek szükség szerinti porszívózása, kőburkolat felmosása, radiátorok, telefonok, számítógép monitorok portalanítása, hamutálak ürítése, mellékhelyiségek, csapok, mosdók, zuhanyzók fertőtlenítése, egyéb berendezési tárgyak, eszközök letörlése, konyhabútorok tisztítása, igény szerinti mosogatás.

Igény szerint a takarítás tartalmazhatja a WC papír, kézmosó, mosogatószer, kéztörlő papír beszerzését, feltöltését, valamint a konyharuhák , törölközők tisztítását.

Dolgozóink a takarítási munkákat kiemelkedő színvonalon, maximális megbízhatósággal végzik. A takarítási munkák minden fázisában nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek, az irodaházak napi takarítási feladataitól kezdve, a lépcsőházak, garázsok, illetve a lakások minőségi takarításáig. Az általunk alkalmazott tisztítószerek és eszközök mindenben megfelelnek a legkorszerűbb követelményeknek, ami elengedhetetlenül fontos a minőségi munkavégzéshez. A takarítási munkák ütemezésénél alkalmazkodunk megrendelőnk igényeihez, törekedünk arra, hogy a napi takarítási tevékenység tökéletesen illeszkedjen az üzletmenethez.

design & honlap: made in mate | Copyright © 2009 - All Rights Reserved