Magánnyomozás

őrzés-védelem

magánnyomozás

biztonságtechnika

takarítás

Magánnyomozás területein belül végzett tevékenységek: adatgyűjtés, lopások, sikkasztások, egyéb bűncselekmények, illetve azokban résztvevők és kapcsolataik felderítése, személyek megfigyelése, követése, a megszerzett információk dokumentálása, partnerhűség és házasságtörés vizsgálata, DNS vizsgálat anonim bonyolítása, fizetőképesség illetve az üzleti partnerek megbízhatóságának ellenőrzése, személyek, cégek, alkalmazottak átvilágítása, környezettanulmányok elkészítése, biztosítási és banki ügyekben történő magánnyomozás, termék és márkahamisítási ügyekben történő magánnyomozás, tanuk felkutatása, közlekedési szaktanácsadás (baleset ill. szabálysértés esetén), lehallgató és figyelő rendszerek felderítése és hatástalanítása, biztonságos szoba létrehozása, szállítmányok nyomon követése, drogproblémák kezelése.

Titkos követés, információ gyűjtés: Az információ szerzés legrégebbi módja a titokban történő figyelés. Alapvető követelmény, hogy a megfigyelt személy ne szerezzen tudomást a követés, megfigyelés tényéről. A törvényi feltételek megtartása mellett lehetőség van bizonyos információk technikai úton történő megszerzésére, dokumentálására.

Környezettanulmány: Ezt a tanulmányt életmód vizsgálatnak is nevezik. Ennek a lényege, hogy a célszemély környezetéből gyűjtik össze a kívánt információkat, úgy, hogy az érdeklődés alanya és célja sem a környezet, sem a személy számára nem válik ismerté. A vizsgálat során választ kapunk arra, hogy a vizsgált személy környezete, hogyan vélekedik életmódjáról, kapcsolatairól, szokásairól, emberi magatartásáról, családjához, barátaihoz fűződő viszonyáról, anyagi helyzetéről és más a megbízót érdeklő kérdésekről.

Drogsegély: Szülőknek és munkaadóknak ajánljuk ezt a szolgáltatást. Néhány hajszálból már kimutatható, ha valaki kilencven napon belül akár egy szál, marihuánát tartalmazó cigarettát elszívott, vagy bármilyen kis mennyiségű más kábítószert kipróbált. Így lehetővé válik a célszemély ellenőrzése, akár tudomása nélkül is. A munkaadó meggyőződhet arról, hogy dolgozójának nincs-e köze a kábítószerhez. Ehhez az eljáráshoz szükséges a vizsgált személy beleegyezése. A drogteszt minden kábítószer-fajta kimutatására alkalmas.

Házasságtörés:
Törvényes módszerekkel rövid időn belül képesek vagyunk a felmerült gyanú igazolására vagy cáfolására, a harmadik személy adatainak megállapítására, ezen információk fotó-, videó-, illetve hangfelvételes dokumentálására.

Szállítmányok nyomon követése: Munkánk során lehetőség nyílik - a megbízóval szorosan együttműködve - az árumozgás útvonalának nyomon követésére, a szállítás teljesítésének ellenőrzésére és a lopások felderítésére.

design & honlap: made in mate | Copyright © 2009 - All Rights Reserved