Őrzés-védelem

őrzés-védelem

magánnyomozás

biztonságtechnika

takarítás

Az őrzés-védelem területein belül foglalkozunk:
- objektumok, üzlethelyiségek őrzésével,
- recepciós és porta szolgálat ellátásával,
- rendezvény biztosításával,
- személyek életének és testi épségének védelmével.

Társaságunk minden tagját és alkalmazottját kötelezzük a rendelkezésre álló szolgálati szabályzat és őrszolgálati utasítás maximális betartására, annak elfogadása és megtartása alapvető követelmény.

Munkatársaink felvétele során vizsgáljuk számos követelmény meglétét: a megfelelő igazolványok és jogszabály szerinti kamarai tagság meglétét, a személy- és vagyonőrökre vonatkozó jogszabályok ismeretét (annak módszertani alkalmazását), az általa végzendő feladatra való alkalmasságát, (az egyén megjelenését, különböző helyzetekben történő problémamegoldó képességét, rendelkezik-e a tolvajok kiszűréséhez szükséges képességgel, stb.), vizsgáljuk az alany terhelhetőségét mind fizikai, mind pszichológiai szempontból (összpontosítás, figyelem, kezdeményező, közömbös).

Kiemelten fontosnak tartjuk az általunk foglalkoztatott őrök - heti szinten történő - rendszeres ellenőrzését, amelyet szolgálatirányító lát el. A szolgálatirányító munkája során a megbízóval szorosan együttműködve ellenőrzi őreinket (szolgálat ellátását, őrutasítás betartását, felszerelését, fegyverzetét).

Az ellenőrzések során felmerült hibák és hiányosságok megszüntetésére azonnali intézkedéseket teszünk. Alapvető szempontnak tartjuk, hogy az ellenőrzést végző személy nyitottan kezelje a megbízó problémáit.

Az Őrszolgálati Utasítást megbízóval egyeztetve állítjuk össze és igényeihez igazítva alkalmazzuk.

 

design & honlap: made in mate | Copyright © 2009 - All Rights Reserved